AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin yüzük görmek

Kahve falında çirkin yüzük görmek

Kahve falında çirkin yüzük görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kişinin esenlik bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin yüzük gördüyseniz:

  • Öz güveninizi arttıracak ya da dış görünüşünüz konusunda iyi hissettirecek şeyler yapmalısınız.

Kahve falında çirkin yüzük görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek hedeflerine kavuşacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü çirkin görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kocasını çirkin görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin gelin olduğunu görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını çirkin görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir