AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık kadından para almak

Kahve falında tanıdık kadından para almak

Kahve falında tanıdık kadından para almak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, neredeyse kahrolacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadından para almak gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen finansal başlıklı teklif, öneri veya davaetlarin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında tanıdık kadından para almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir kadınla evlenmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bi kadın görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı kadını görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı kadın görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ticaret ehli kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık genç kadın görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir