AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi tanıdığı hamile görmek

Kahve falında bi tanıdığı hamile görmek

Kahve falında bi tanıdığı hamile görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi tanıdığı hamile gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu duymak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile tanıdık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında bi tanıdığı hamile görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu görmek yüzünün de güleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir