AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığını hamile görmek

Kahve falında bir tanıdığını hamile görmek

Kahve falında bir tanıdığını hamile görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, karalar bağlayacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, koltuğunun yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığını hamile gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında bi tanıdığını hamile görmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile tanıdığını görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu duymak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bi tanıdığı hamile görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığının hamile olduğunu görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini hamile görmek kafasının sakinleşeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir