AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta maymun görmek

Kahve falında ağaçta maymun görmek

Kahve falında ağaçta maymun görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ana baba dualarının alınacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta maymun gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri hızlanıyor.

Kahve falında ağaçta maymun görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında maymunla uğraşmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında maymunla boğuşmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında maymun pişirmek isabetli adımlar atacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde maymun görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında maymun olmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında maymun kovmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir