AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun olmak

Kahve falında maymun olmak

Kahve falında maymun olmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında maymun olmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Kahve falında insana benzeyen maymun görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında insanı maymun görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine yorulur.

Kahve falında insanı maymun olarak görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymun ve yavrusunu görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymunlarla savaşmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek işlerinde aksama olacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında maymun dışkısı görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, gülüp eğleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun yakmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir