AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun pişirmek

Kahve falında maymun pişirmek

Kahve falında maymun pişirmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında maymun pişirmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında maymun pişirmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına yorulur.

Kahve falında maymun resmi görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret eder.

Kahve falında köpek ve maymun görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Kahve falında maymun kovaladığını görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, refaha erişileceğine işaret eder.

Kahve falında maymun adam görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında maymunun saldırdığını görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında maymun sevmek kazancınızın artacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymun bebek görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir