AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun tarafından ısırılmak

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, başına türlü belalar geleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, tecrübelerini aktaracağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun ısırması görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında maymun tarafından kovalanmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir