AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi almak

Kahve falında taksi almak

Kahve falında taksi almak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taksi almak gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Kahve falında sarı taksi sürmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah taksi görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında taksi çevirmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında taksi şoförü görmek evleneceğinize, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek başarısının düşeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına inanılır.

Kahve falında eski taksi görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok taksi görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında taksi sahibi olmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir