AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi yıkamak

Kahve falında taksi yıkamak

Kahve falında taksi yıkamak yaşam standartlarının artacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taksi yıkamak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Kahve falında taksi yıkamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Kahve falında taksiyle kaçmak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında taksiye binmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz taksi sürmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle taksiye binmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri taksi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak büyük bir ikilemde kalacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında taksi kaybetmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir