AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi satın almak

Kahve falında taksi satın almak

Kahve falında taksi satın almak canını sıkılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında taksi satın almak gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Kahve falında taksi satın almak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında taksi bindiğini görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taksi konvoyu görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında taksi bulamamak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert taksi görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında taksi kullandığını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında taksiyle gitmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir