AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı taksiye binmek

Kahve falında sarı taksiye binmek

Kahve falında sarı taksiye binmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında sarı taksiye binmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı taksiye binmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ticaret taksiye binmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah taksiye binmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ticari taksiye binmek işsizlerin iş sahibi olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında biriyle taksiye binmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir