AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi kaybetmek

Kahve falında taksi kaybetmek

Kahve falında taksi kaybetmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında taksi kaybetmek gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Kahve falında taksi kaybetmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, insanlara küsüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz taksi almak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taksiye görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında taksi kullanmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı taksi görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kazanılan paranın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taksiye para vermek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ünleneceğine işarettir.

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir