AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle taksiye binmek

Kahve falında biriyle taksiye binmek

Kahve falında biriyle taksiye binmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, uzun yıllar yaşayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle taksiye binmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sarı taksiye binmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında taksiye binmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek umutlarını yitireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil taksiye binmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taksiye binmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz taksiye binmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ticaret taksiye binmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir