AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksiyle kaçmak

Kahve falında taksiyle kaçmak

Kahve falında taksiyle kaçmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hem hayatının kurtulacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında taksiyle kaçmak gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Kahve falında taksiyle kaçmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalettir.

Kahve falında taksi bindiğini görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, maddi açıdan ferahlamaya işarettir.

Kahve falında lacivert taksi görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında taksiciyle kavga etmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirmizi taksi görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine delalettir.

Kahve falında uçan taksi görmek mutlu olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak işsiz ise işe gireceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz taksi görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir