AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi tutmak

Kahve falında taksi tutmak

Kahve falında taksi tutmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında taksi tutmak gördüyseniz:

  • Sizin için belirsizlik içeren bir yöne yöneltilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında taksi tutmak asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ticari taksi görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında taksiyle kaçmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına inanılır.

Kahve falında taksi aramak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı taksi sürmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taksi görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah taksi sürmek mutlu olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir