AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi aramak

Kahve falında taksi aramak

Kahve falında taksi aramak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çok zengin olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalettir.

Kahve falında taksi aramak gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Kahve falında taksi aramak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çok hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında taksiyle gitmek işlerinin günden güne azalacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ticari taksi sürmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında taksi konvoyu görmek işindeki verimliliğinin artacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ticaret taksiye binmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk taksi görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir