AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taksi görmek

Kahve falında yeşil taksi görmek

Kahve falında yeşil taksi görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, rakiplerini yeneceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taksi gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil taksiye binmek başarıdan başarıya koşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil taksi görmek rakiplerini alt edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi taksi sürmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yüzüne kan geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan taksici görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle taksiye binmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah taksiye binmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kirmizi taksi görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında taksi durağı görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir