AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taksiye binmek

Kahve falında siyah taksiye binmek

Kahve falında siyah taksiye binmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah taksiye binmek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Kahve falında siyah taksiye binmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taksiye binmek geleceğinin parlak olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı taksiye binmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle taksiye binmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında ticaret taksiye binmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında taksi binmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine alamet eder.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek iş öğreneceğine, güçten düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir