AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski taksi görmek

Kahve falında eski taksi görmek

Kahve falında eski taksi görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski taksi gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında eski taksi görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ticaret taksiye binmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan taksi görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah taksi sürmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kudret ve destek olacağına yorulur.

Kahve falında sarı taksi görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, bütçesinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksi almak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hırsızlık yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir