AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi çevirmek

Kahve falında taksi çevirmek

Kahve falında taksi çevirmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, bedeninin de iyileşeceğine, yüzünün her daim güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksi çevirmek gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Kahve falında taksi çevirmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çember çevirmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Kahve falında film çevirmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, yeteneklerini geliştirmeye alamet eder.

Kahve falında ayakkabı çevirmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sırtını çevirmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalettir.

Kahve falında hediyeyi geri çevirmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bisiklet çevirmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, büyük bir mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe çevirmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir