AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işleri yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kamyonla yokuş çıkmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Kahve falında trenle yokuş çıkmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında dar yokuş çıkmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine yorulur.

Kahve falında bir yokuşu çıkmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir