AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi anahtarı görmek

Kahve falında taksi anahtarı görmek

Kahve falında taksi anahtarı görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında taksi anahtarı gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Kahve falında taksi anahtarı görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında mavi taksi görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çevreye karşı itibarın artacağına alamet eder.

Kahve falında taksiyle kaçmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı taksi sürmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında taksi satın almak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, iş projelerinin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni taksi almak yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında eski taksi görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında taksi kullandığını görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir