AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuş taksiye binmek

Kahve falında dolmuş taksiye binmek

Kahve falında dolmuş taksiye binmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, hayırlı kapılar açılacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında dolmuş binmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuş yapan arabaya binmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek dünya mallarının çoğalacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek mutlu ilişkiler kuracağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir