AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taksi görmek

Kahve falında siyah taksi görmek

Kahve falında siyah taksi görmek ekmeğinin çoğalacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, nasibin bollaşacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah taksi gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilmenize olanak tanıyacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında siyah taksiye binmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah taksi sürmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah taksi görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulur.

Kahve falında sarı taksiye bindiğini görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski taksi görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksi kazası görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında taksi tutmak çok önemli başarılar elde edileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında taksiye binmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir