AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok taksi görmek

Kahve falında çok taksi görmek

Kahve falında çok taksi görmek işlerin iyiye gideceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, dolayısıyla geleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında çok taksi gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Kahve falında taksi durağı görmek çalıştığı yerde amir olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi taksi görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ticaret taksiye binmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalettir.

Kahve falında sarı taksiye binmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine yorulur.

Kahve falında sarı taksi kullanmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksiye görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taksiyle uçmak manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan taksici görmek emeğinden hayır göreceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir