AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma kirpik görmek

Kahve falında takma kirpik görmek

Kahve falında takma kirpik görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hastalıklardan kurtulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalettir.

Kahve falında takma kirpik gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında takma kirpik görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında takma kirpik takmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında takma kirpik almak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözden kirpik çıkartmak itibar kazanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet eder.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek mutluluğunun zedeleneceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kirpiğini koparmak ruhunun şifa bulacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir