AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma kirpik taktığını görmek

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet eder.

Kahve falında takma kirpik taktığını gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında takma kirpik almak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında takma kirpik görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma kirpik takmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında takma diş taktığını görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş taktırmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma saç taktığını görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir