AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiğini koparmak

Kahve falında kirpiğini koparmak

Kahve falında kirpiğini koparmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında kirpiğini koparmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında kirpik yolmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiğini görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerin uzadığını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpiklerinin koptuğunu görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kimden akıl soracağına delalet eder.

Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir