AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişi görmek

Kahve falında takma dişi görmek

Kahve falında takma dişi görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında takma dişi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Kahve falında takma dişini düşürmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kazancının günbegün artacağına inanılır.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında takma dişi elinde görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında takma dişi kırılmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişi çıkarmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında takma dişi görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir