AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişi çıkarmak

Kahve falında takma dişi çıkarmak

Kahve falında takma dişi çıkarmak yol göstereceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişi çıkarmak gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında takma dişi çıkarmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında takma dişi kırılmak işveren pozisyonuna geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında takma dişi elinde görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, bereketli bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında takma dişini kaybetmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında takma dişi görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek saadete ereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir