AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişi kırılmak

Kahve falında takma dişi kırılmak

Kahve falında takma dişi kırılmak bedeninin şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, gelirinin garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma dişi kırılmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında takma dişi kırılmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma diş kırılması görmek pek az kazanç getireceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında takma dişin çıktığını görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma dişini kaybetmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir