AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının takma dişini takmak

Kahve falında başkasının takma dişini takmak

Kahve falında başkasının takma dişini takmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, geçim derdinin son bulacağına, yardımının olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak kişinin rahat bir nefes alacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, rızıksız kalacağına işaret eder.

Kahve falında takma dişi görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında takma dişi kaybetmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma dişini kaybetmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında takma dişini düşürmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir