AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişini düşürmek

Kahve falında takma dişini düşürmek

Kahve falında takma dişini düşürmek borçların gittikçe artacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına rivayet eder.

Kahve falında takma dişini düşürmek gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Kahve falında takma dişini düşürmek insanlarla arasının açılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek zor durumların sona ereceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Kahve falında takma dişi elinde görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişi görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişini kaybetmek ondan kazanç elde edeceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında takma dişi kırılmak uzun yıllar yaşayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında takma dişi kaybetmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir