AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Kahve falında takma dişi kırılmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma diş kırılması görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Kahve falında takma dişini kaybetmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün takma dişini görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, insanların hayır dualarını alacağına yorulur.

Kahve falında takma dişi çıkarmak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında takma dişini düşürmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir