AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtada yatmak

Kahve falında tahtada yatmak

Kahve falında tahtada yatmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında tahtada yatmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tahta üstünde yatmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tahtanın üstünde yatmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtada yatmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta yatakta yatmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işarettir.

Kahve falında tahtanın görmek bazı konularda konuşulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahtadan cami görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tahtadan yüzük takmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta iskele görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir