AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtanın kırılması görmek

Kahve falında tahtanın kırılması görmek

Kahve falında tahtanın kırılması görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kazancının günbegün artacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında tahtanın kırılması gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında tahtanın kırılması görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek başarılı adımlar atacağına, hayallerinin de yarım kalacağına inanılır.

Kahve falında tahta baraka görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Kahve falında tahta kırmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek kaza ve belaların çıkmayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahtanın görmek zayıflayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir