AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta baraka görmek

Kahve falında tahta baraka görmek

Kahve falında tahta baraka görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sıkıntı yaşanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta baraka gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hoş bir gelişme yaşanabilir veya bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında tahta baraka görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet eder.

Kahve falında baraka ev görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdiven görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş tahta beşik görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında tahta çekmece görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta sıra görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında tahta yatak görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir