AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtalı kuşu görmek

Kahve falında tahtalı kuşu görmek

Kahve falında tahtalı kuşu görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtalı kuşu gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Kahve falında tahtalı kuşu görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına yorulur.

Kahve falında tahta taşıdığını görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtadan yüzük görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında tahta küpe görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta köprü görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, şerefe ve izzete alamet etmektedir.

Kahve falında tahta parke görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret eder.

Kahve falında tahta yontmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kırığı görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir