AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta parke görmek

Kahve falında tahta parke görmek

Kahve falında tahta parke görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında tahta parke gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Kahve falında tahta parke görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta parke döşemek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, mutlu bir insan olunacağına rivayet eder.

Kahve falında laminant parke görmek gücünün azalacağına, malının artmasına, bereketlenmesine işaret etmektedir.

Kahve falında parke temizlemek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında parke taş görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz araba parketmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında parke taşı görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parke görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir