AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta küpe görmek

Kahve falında tahta küpe görmek

Kahve falında tahta küpe görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet eder.

Kahve falında tahta küpe gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında tahta küpe görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, dualarına karşılık alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kırığı görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta cakmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında tahta kolye görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tahta oturmak hayatı boyunca hep sevileceğine, dünya malı edineceğine delalettir.

Kahve falında eski tahta ev görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tahta fıçı görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir