AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan yatak görmek

Kahve falında tahtadan yatak görmek

Kahve falında tahtadan yatak görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahtadan yatak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında tahta yatakta yatmak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tahtadan yatak görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işarettir.

Kahve falında tahta yatak görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta yüzük takmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta kapı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta araba sürmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında tahta kolye takmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir