AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta yüzük takmak

Kahve falında tahta yüzük takmak

Kahve falında tahta yüzük takmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında tahta yüzük takmak gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında tahtadan yüzük takmak bazı ortaklıklar kuracağına, meşakkate düşeceğine inanılır.

Kahve falında tahta yüzük takmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kolye takmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine inanılır.

Kahve falında tahta bilezik takmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahtadan yüzük görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  yorulmaktadır.

Kahve falında tahta yüzük görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir