AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan uçak görmek

Kahve falında tahtadan uçak görmek

Kahve falında tahtadan uçak görmek çok üzüntü duyulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahtadan uçak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller.

Kahve falında tahtadan uçak görmek saygın biri haline geleceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta uçak görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta fırçalamak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında tahta merdiven çıktığını görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta oturmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tahta görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahtada yürümek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir