AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta fırçalamak

Kahve falında tahta fırçalamak

Kahve falında tahta fırçalamak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında tahta fırçalamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında tahta fırçalamak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının diş fırçasıyla diş fırçalamak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvar fırçalamak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Kahve falında duvarı fırçalamak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet fırçalamak dünya hayatından yana da razı geleceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerini fırçaladığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dişlerini fırçalamak yollarının açılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli diş fırçalamak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir