AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan cami görmek

Kahve falında tahtadan cami görmek

Kahve falında tahtadan cami görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tahtadan cami gördüyseniz:

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında tahtadan cami görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine tabir olunur.

Kahve falında ilan tahtası görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Kahve falında tahta takunya görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında tahta kurusu öldürdüğünü görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kasa görmek muradına eremeyeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta parke döşemek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına inanılır.

Kahve falında tahta evde olmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında tahta gemi görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir