Kahve falında tahta gemi görmek

Kahve falında tahta gemi görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, geçiminin yerinde olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta gemi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda vizyonsuzluğa bağlı belirsizlikler veya kararsızlıklar oluşabilir.

Kahve falında tahta gemi görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahtadan gemi görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tahtada yazı yazmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tahta toplamak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta çekmece görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında tahta kolye görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında tahta bilezik takmak hayal edilen eve kavuşulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta kırmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir