AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta takunya görmek

Kahve falında tahta takunya görmek

Kahve falında tahta takunya görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet eder.

Kahve falında tahta takunya gördüyseniz:

  • Zor bir durum içinden çıkılmaz bir hal alırsa, alışılmadık yollar deneyebilir, işe yarar yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında tahta takunya görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine inanılır.

Kahve falında takunya hediye almak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz takunya giymek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takunya görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takunya terlik görmek patron koltuğunda oturacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalettir.

Kahve falında takunya kaybetmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında tahta üstünde yatmak geçim sıkıntısının olmayacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında yanan tahta görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir