AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kurusu öldürdüğünü görmek

Kahve falında tahta kurusu öldürdüğünü görmek

Kahve falında tahta kurusu öldürdüğünü görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, malvarlığının çok daha artacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında tahta kurusu öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Kahve falında tahta kurusu öldürmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kurusu öldürdüğünü görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında kuru tahta görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, moral bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek tahtası görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta sini görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta karyola görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta zemin görmek ondan faydalanacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir