AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta parke döşemek

Kahve falında tahta parke döşemek

Kahve falında tahta parke döşemek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta parke döşemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Kahve falında tahta parke döşemek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve parke döşemek hastalıkların son bulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parke döşemek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok daha fazla adım atacağına işaret eder.

Kahve falında tahta parke görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında araba parketmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında parke sökmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Kahve falında laminant parke görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine inanılır.

Kahve falında ahşap parke görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir